ДЕЙНОСТИ И УСПЕХИ НА УЧЕНИЦИТЕ В РАВДА

 

Учениците от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” с. Равда проведоха редица дейности и мероприятия: в областта на спорта, изработиха проект, свързан с учебния материал, взеха участие в национален конкурс на Сдружение „Усмивка” и заявиха участие във Втория национален конкурс с международно участие –КОСМОНАВТИКА2021 на ПИЦА /Планетарен информационен център за астронавтика/.

Успехите и наградите за възпитаниците на училището не закъсняха.

За участие в инициативата Европейски ден на спорта 2020, училището получи Сертификат от Сдружение „БГ бъди активен” и поздравителен адрес от Областен управител на област Бургас г-н Вълчо Чолаков.

С грамота и персонални подаръци бяха удостоени участниците в Националния конкурс на Сдружение „Усмивка” за написване на благодарствено писмо „Благодаря Ви от сърце- 2021”.

След приключване на раздела за „Слънчевата система” по учебния предмет “Човекът и природата”, учениците от IV клас изработиха проекти, показващи усвояването и разбирането им по темата. На лице са тяхната сръчност, творчество и старание. Получиха се доста атрактивни проекти. Любознателността и ентусиазмът на учениците по темата обаче не спира до тук- седем от тях заявиха желание за участие във Втория национален конкурс с международно участие –КОСМОНАВТИКА 2021 на ПИЦА /Планетарен информационен център за астронавтика/. Категориите, в които учениците ще участват са рисунка и макет. Да им пожелаем успех!

Ръководството на училището изказва благодарности на своите възпитаници и техните родители за доверието, усърдието и отношението към училищния живот. Благодарности и на ръководството на Община Несебър за оказваното съдействие и популяризиране на успехите ни! А ние ще останем все така активни и отдадени на работата си.