ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН В ОУ“СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ СЕЛО РАВДА

   Свършва лятото, а с него си отива и дългата лятна ваканция. Отново е 15 септември, отново е първият учебен ден!

   В този празничен ден всички са развълнувани – учители, деца, и родители.В двора на училището обстановката е много емоционална- цветя, детски смях, приятелски прегръдки...

   Петнадесети септември отново се превърна в истински празник! Посрещаме го в 9:30 ч. с химна на Република България и издигане на националния флаг. Своя поздрав към всички присъстващи отправиха: директорът  г-жа Таня Петкова, която поднесе и поздравителен адрес от кмета на Община Несебър г-н Николай Димитров. Гост на нашия празник бе г-н Андон Бакалов- кмет на с. Равда.

    Следвамузикален поздрав от Вокалната група в училище и рецитал.

    Естествено, най – развълнувани бяха първокласниците.Въпреки че първите им стъпки в класните стаи бяха малко неуверени, погледите им  блестяха безстрашно и любопитно и те смело прекрачиха  прага на училището, под ръководството на г-жа Веселина Костадинова и г-жа Румяна Пехливанова.

   И този 15- ти септември се включваме в благотворителна кампания- този път за събиране на средства за пострадалите от наводненията в Карловско. Събраната сума ще бъде преведена по банковата сметка на Община Карлово.

   Нека бъдем здрави! Да посрещнем предизвикателствата на новата учебна година смело и решително!