УСПЕШНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА УЧЕНИЦИ ОТ РАВДА В НАЦИОНАЛНА ОЛИМПИАДА ПО ГЕОГРАФИЯ И В МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР МАТЕМАТИКА БЕЗ ГРАНИЦИ

   Ученици от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“- с. Равда взеха участие в общински кръг на   Национална олимпиада по география през м. януари.  До областен  кръг бяха допуснати четирима възпитаници на училището.

   Повод за гордост е представянето на петокласничката Натали Начева, която е класирана на второ място в проведения областен кръг на олимпиадата. Останалите участници, също са се представили достойно: Моника Янева от VI клас, Божидара Димитрова от VIIклас на 5 място и Габриела Лячева от VIIклас на 11 място в областта. Техен преподавател е г-жа Димитринка Пинкова- старши учител с дългогодишен професионален опит.

   Ученици от училището се явиха и на международното състезание „Математика без граници“- зимен кръг. За своето участие получиха сертификат.

   Ръководството на училището изказва благодарности на своите възпитаници и техните родители за доверието, усърдието и отношението към училищния живот. Благодарности и на ръководството на Община Несебър за оказваното съдействие и популяризиране на успехите ни! А ние ще останем все така активни и отдадени на работата си.